Semester och nytt

Jag har tagit en liten paus och haft semester från skapandet ett tag nu. Och semestern fortsätter nog en vecka eller så till. Men jag har lagt upp lite nya bilder istället. Kolla in Keramik.

Semestern beror delvis på att jag ännu inte har fått tag på någon lämplig ugn att bränna mina saker i. Och innan jag hittar en så vet jag inte hur stora saker jag kan göra, och om jag inte får tag på nån alls verkar det ju på något sätt onödigt att göra saker som jag inte kan bränna… Men jag får väl ta tag i skapandet igen och gå över till andra material tills jag hittar en ugn.

Koppar

En reaktion på ”Semester och nytt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s