Arbetsprover och lite annat

Nu har jag varit borta länge härifrån och det finns bara en förklaring och den lyder ARBETSPROVER. Men det går framåt så jag får ju lön för mödan i alla fall. 1 februari ska proverna vara hos HDK, sedan är det bara att börja med nästa skola, nämligen Konstfack.

Men arbetsprover är inte riktigt det enda jag hunnit med, jag och Karin har hunnit med att mitt i vintern och knädjup snö bränt raku. Det blir spännande att hitta de saker som försvunnit i snön i vår, men på det stora hela gick det bra och vi fick en hel del läckra grejer.

Jag har även drejat lite nya koppar som ska bli såna med blått mönster på, alla tidigare är nämligen sålda, men det är fler på gång så håll ut! Min stora byggda skulptur är färdig bränd också, och slutresultatet ser ni här nere, det är inte riktigt som det var…

Önska mig lycka till med alla arbetsprover, och tack till alla släktingar, vänner och familj som stöttar mig!

Koppar med blått mönster

Skulpturen efter alla bränningar

En reaktion på ”Arbetsprover och lite annat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s