Mer arbetsprover!

I onsdags var jag på intervju på HDK så allt slit med arbetsproverna lönade sig. Nu hoppas jag att intervjun gick bra och sen är det bara att vänta på besked. Men jag behöver åtminstone inte sitta sysslolös i väntan, fler arbetsprover ska göras!

I måndags blev jag klar med och skickade arbetsproverna till konstfack och nu ska jag börja med arbetsprover till Oslo och sedan Bergen så det är bara att jobba på och vänta på besked och förhoppningsvis intervju.

Nu tänkte jag försöka få upp lite nya bilder här iaf, så det händer något.

En reaktion på ”Mer arbetsprover!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s