Terminsevaluering avklarad

Jag vet att jag ligger lite efter med uppdateringarna på denna blogg, men nu är terminen slut, och jag har haft min evaluering (och blivit godkänd) så nu kommer snart lite nya inlägg med terminens projekt.  Först får ni en liten inblick i projekten via min terminsrapport (semesterrapport) som finns som PDF att ladda ner här nedanför. I rapporten finns en lista över kurser och projekt jag haft, sedan följer en kort (en sida) reflektion över mitt arbete denna termin, och därefter kommer foton, texter (noveller) och teckningar från terminen.

Semesterrapport ht 2012, Madelen Rensmo

På själva evalueringen, då jag fick tillfälle att presentera och ”försvara” mina arbeten inför två lärare, visade jag lite olika arbeten och det är de projekten jag visar och skriver lite om här.

Ett projekt var en installation jag återuppbyggde för evalueringen, Min maskin (version 2). Installationen bestod av ett rum där en text som jag läser spelades upp. På ena sidan av rummet hade jag skrivit ord och meningar från texten på väggarna och golvet, och på andra sidan rummet fanns en del föremål utplacerade. Texten som spelades upp är utdrag ur texten Min maskin som återfinns i semesterrapporten. (En version där man kan höra när jag läser kommer att dyka upp här när jag lägger ut Min maskin version 1.)

Jag visade även ett antal teckningar med textfragment från många olika texter jag skrivit. Tanken var att skapa en löst sammanhängande historia/parallella historier där texten och bilderna skulle lyfta varandra och skapa en surrealistisk berättelse.

Tebjudning med blodiga händer, som här heter Tebjudning, och som jag skrivit lite om tidigare fanns också med. (Det kommer fler bilder när jag bloggar om bara tebjudningen.)

Och så hade jag även monterat ihop en av miljöerna (huvudrollernas lägenhet) till stop-motion filmen jag och Karin Eklund håller på med så att lärarna kunde få sig en bild av hur det kommer att se ut. Utdrag ur manuset finns också med i semesterrapporten.

Min maskin, version 2

Min maskin, version 2

IMG_4199-2

Min maskin, version 2

IMG_4202-2

Min maskin, version 2

IMG_4211-2

Min maskin, version 2

IMG_4161-2

Tebjudning

IMG_4164-2

Tebjudning

DSC_1315-2

Lägenheten till stop-motion filmen. 1 m = 12 cm

DSC_1354-2

Lägenheten till stop-motion filmen. 1 m = 12 cm

För att lättare kunna läsa texten på teckningarna (om du har en liten skärm), öppna i en ny flik.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s