Marknader över

Nu har jag varit klart på marknader för i sommar, och snart börjar skolan. 26 augusti är det dax att påbörja sista läsåret i Bergen. Första terminen är ju redan förutbestämd att ägnas åt stopmotionfilmen, och den andra är det examens arbete som gäller och jag är redan lite nervös!

Som avslutning på marknaderna kommer här ett par bilder på mitt stånd på Larsmäss. Jag ska också nämna att om man är intresserad av att besöka den fysiska butiken i Södra Folkavi utanför Örebro så är det bara att kontakta mig.

DSC_1897-2

DSC_1893-2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s