Äntligen en uppdatering

Nu har jag fått höra att jag är dålig på att uppdatera min blogg. Och det är jag! Det är för att jag har mycket att göra samtidigt som det känns som att jag inte gör nåt nytt så det är ingen ide att lägga upp nåt här. Men jag ska försöka bli bättre!

Filmen går långsamt framåt, det är nu beslutat att jag och Karin kommer ha filmen som examensprojekt, just nu försöker vi hitta personer som kan vara röstskådespelare, så om någon känner till någon som pratar flytande engelska och bor i Bergen och kan tänka sig att vara en röst i vår stop-motionfilm så skulle vi bli glada. Mycket glada!

Och på helgerna, när det inte jobbas med filmen så försöker jag vara i keramiken och få gjort lite som går att sälja. I sommar kommer min keramik bland annat att finnas att köpa i Falkängens hantverksby. Men jag hade även tänkt vara med på några marknader så om någon har något bra tips på hantverksmarknader/-mässor eller liknande som jag kan vara med på i sommar så mottas förslag tacksamt.

Ja och så har kanske några av er märkt att jag tagit bort min butik från nätet, det är för att det är för svårt att hålla den fysiska butiken och nätbutiken uppdaterade mot varandra, men jag har inte slutat sälja saker så det är fortfarande bara att kontakta mig med förfrågningar, eller leta på mig och mina saker i sommar!

Jag har fått en drake beställd och han är på g.

Jag har fått en drake beställd och han är på g.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s