Tillbaka i Leksand!

Nu är jag tillbaka i Leksand och har precis påbörjat det andra året på keramiken här, som jag har längtat!

Jag tyckte det var lika bra att börja rejält redan från början så jag kommer igång ordentligt. Så jag har satt igång med att bygga en stor kruka som man ska ha ute. Idag har jag även diskuterat med min mycket trädgårdsintreserade mamma om hurvida det ska vara hål i botten på krukan eller ej. (Det bör vara hål i.)

Jag har ju även fått packa upp och ”flyttat in” på min nya plats i verkstaden, och ja, jag har redan hunnit stöka till som ni kan se på bilden. (Där kan ni även skymta den halvt inplastade halvfärdiga krukan.) Men det är det här som kommer vara min arbetsplats fram till juni.

Min arbetsplats i keramiken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s