Ofunktionella koppar

Nu närmar sig en redovisning av det man arbetat med sen vi började. Jag har tänkt redovisa ett projekt jag började med i våras, nämligen koppar med ingen eller mycket dålig funktion. Nu har jag arbetat ner det till koppar som inte alls fungerar som det de egentligen är tänkta till. Dvs. koppar man inte kan dricka ur av olika anledningar.

Just nu har jag just börjat spåna på om det kan bildas någon ny funktion av kopparna, får se om/vad jag kommer fram till.

När redovisningen är över lägger jag ut allt här och talar om hur det gick. Jag har tänkt redovisa digitalt och borde sätta igång med att fixa bilder snart… men först kommer ett litet smakprov på arbetet från verkstan!

Här sitter jag med en kopp och en kniv i högsta hugg...

En "tankeskiss" över mitt arbete.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s