Utställningen i Leksand, och lite kort om Bergen

Nu är snart utställningen i Leksand över. Den 4e plockar vi ner den men en vecka till är den kvar så det finns fortfarande en chans att se den. Här kommer lite bilder från utställningen när den är i Leksand, hoppas bilderna kan locka dit ännu fler personer! Men innan bilderna så ska jag tala om att jag har kommit in i Bergen också! Jag är överlycklig och nervös som tusan! Så det blir troligen Norge för mig i höst, Norge och Konsthögskolan i Bergen.

Utställningen.

Utställningen sedd från andra hållet.

Så här placerades min "Den Som Söker Frälsning" och "Jakt" i Leksand.

Det här är mina "Blå skålar" och "Guppiga kannor".

De här verken är Andréas Thyselius, de är gjorda av järn.

De här verken är gjorda av Karin Eklund.

En reaktion på ”Utställningen i Leksand, och lite kort om Bergen

  1. Lina skriver:

    Grattis till platsen i Bergen! Vad roligt att du kom in 🙂
    Lycka till i höst! Jag kikade lite på deras hemsida och det var inte helt lätt att förstå allt…….
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s