Bergen

Nu är jag i Bergen, det blir alltså garanterat konsthögskolan här till hösten, den 29 augusti börjar jag och ser verkligen fram emot det! Bergen är för övrigt full av backar, små löjligt gulliga hus och puttinuttiga små gränder. Allt är jättevackert och supersött! Jag tror att jag kommer trivas här.

Här kommer ett par saker som hjälpte mig att komma in här i Bergen.

Den här hade jag med till Bergen när jag skulle på intervjun, gjord på temat "Ideal".

Den här texten är en del av verket.

I close my eyes and the reality disappears. I can see the golden gate in front of me and without moving my feet I’m inside. Here I’m myself and perfect. Here I make the rules. I’m king, queen and president all at once. This is my world, the unreasonable, the unreachable. It’s just a fantasy.

Still I’m trapped here. Caught by my very own ideals. Nothing is better than this, and I can’t find it anywhere but here. And I just can’t settle for anything less than perfect.

 

Här ser man den lilla plastgrodan genom gallerdörren i verket.

Ett av mina verk, nämligen RazorSharp pleasure tog jag till en butik som säljer sexleksaker och frågade om jag fick fota den där, det fick jag och här är resultatet. Denna bild fanns med i min ansökan till Bergen.

Här är en närbild på sexleksaken i dess förpackning jag hade med i min portfolio.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s