Förändring

Nu tyckte jag att det var dags för en renovering av min blogg. Jag har lagt till en Keramikordlista, tagit bort sidan Textil eftersom jag uppdaterade den så sällan att den för tillfället känns inaktuell. Texten på Om mig är helt ny, Kontakt är uppfräschad och det finns fler nya bilder på Keramik. Det var några av de mindre förändringar som skett, den stora är att jag säger hej då till Leksand och hej till Bergen!

Hej Bergen!

Bergen!

En reaktion på ”Förändring

  1. M-P skriver:

    Nu har du varit på skolan den första dagen. Jag hoppas det kändes bra och att du kommer att trivas på din nya bostadsort. Jag önskar dej LYCKA TILL, du är verkligen jätteduktig!
    Faster

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s