Mullhyttemarken över

Nu är Mullhyttemarken slut, för er som inte hann dit finns det fortfarande lite saker kvar i Tångeråsa. Om ni inte kan ta er dit heller så går det ju alldeles utmärkt att gå in i min butik här på nätet. Det kommer snart att komma nya bilder på sådant som inte är sålt, ha bara lite tålamod så finns de snart här.

Några ord om marknaden då: det var mycket folk och stort intresse för mina saker. Jag fick många reaktioner, särskilt på monstren och kopparna, och nästan varje människa delade med sig av vad de associerade monstren med. Om muggarna fick jag höra att det var något nytt, något annorlunda, vilket ju är mycket positivt.

Och nu, några bilder ifrån Mullhyttemarken!

Mitt stånd på lördagen.

Mitt stånd på söndagen, då jag även satt och gjorde monster.

Mitt stånd på söndagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s