En butik i verkligheten!

Nu har min mor gett mig tillåtelse att ha min keramik i ett helt rum i en av de hus som finns på gården, så nu finns det en butik i verkligheten som man kan besöka om man både vill se på och ta på mina föremål. Det finns inga fasta öppettider, istället är det öppet när det finns någon som kan ta emot er. Så om någon är intresserad av att komma och titta är det enklast att ringa, antingen till min mor (som är den som med största sannolikhet kommer vara den som tar emot er eftersom jag befinner mig i Bergen…) Lena Rensmo: +46703021986, eller till mig: +46736674071 eller +4792541748.

Apropå på Bergen… På måndag om knappt en vecka åker jag tillbaka! Den 27 augusti börjar skolan och jag LÄNGTAR! Det ska bli skönt att få ta på lera igen och att få tänka, vrida och vända på allt man tycker, tänker, tror och gör, igen. Sommarlovet har varit efterlängtat och skönt, nu är jag redo att ta tag i lite jobb igen, och att börja blogga mer regelbundet igen. Sommarlovet är slut nu!

Nu lite bilder från min butik i Södra Folkavi utanför Örebro.

I detta hus finns min keramik, välkommen in!

Vy från dörren in till rummet.

2 reaktioner på ”En butik i verkligheten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s