Skolan har börjat igen!

Nu har äntligen skolan börjat igen! Tyvärr har inget av mina arbeten gjort det… De två första veckorna ägnar alla studenter åt att välja kurser och planera kommande studieår, så det är vad jag sitter med nu, inte det lättaste faktiskt. Det har (bl.a.) skett lite arbetsplatsförändringar  inför denna terminen så just nu känna allt lite ovant och ofärdigt, men jag kommer nog snart in i det.

Det jag har tänkt försöka med denna termin är i alla fall att få in fler tekniker och medier i mina arbeten och inte bara keramik. Text, teckningar och film i kombination med lera/keramik är vad jag tänker nu och det ska bli jättespännande att utforska detta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s