Tebjudning

Nu har jag (äntligen) kommit igång med lite arbeten! Det jag har bilder på här är från ett projekt som jag för tillfället kallar Tebjudning med blodiga händer. Det är långt kvar innan det är klart och jag bollar med idéer som rör text, film och streetart ihop med figurerna. Poängen är i alla fall att i slutänden kombinera det som både är obehagligt och behagligt. Jag jobbade ju en del med den här tematiken förra läsåret och jag tänker fortsätta med den. Livet är inte helt svart eller vitt, världen består av gråskalor och inget är så självklart eller logiskt som många vill tro. Väldigt mycket av människors ageranden, tankar och känslor är motsägelsefulla/bygger på motsägelser och det här motsägelsefulla området fascinerar mig. Området där både det positiva och negativa samexisterar.

        

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s