Stopmotionfilmen fortsätter…

Sedan senaste inlägget har mycket hänt med filmen.

Jag och Karin har gjort lerfigurerna, sytt kläder, tecknat bakgrunder och gjort kulisser. Vi har också börjat filma, haft stora problem, gett helt upp, tagit nya tag, tänkt om och fortsatt filma.

Det är mycket arbete kvar, och vi möter många motgångar, manuset gör vi om konstant för att våra figurer (som är dåliga på att röra sig) ska klara av rörelserna. Det blir många omtagningar och allt tar mycket längre tid än vad vi räknat med. Men, det vi har filmat hittills är snyggt, frågeställningarna i filmen är relevanta och jag har verklig tro på vår film igen. Det gäller bara att jobba stenhårt tills allt är klart!

Med symaskin, lim och handsömnad blir det kläder.

Med symaskin, lim och handsömnad blir det kläder.

De flesta av figurerna!

De flesta av figurerna!

Vi har fått improvisera mycket, ena ljusstativet är en pinne fastlimmad på en kartong som är fastlimmad i golvet. Det andra ljusstativet är ett gammalt element på hjul. Nu mer använder vi pinnar fasttejpade på stolar...

Vi har fått improvisera mycket, ena ljusstativet är en pinne fastlimmad på en kartong som är fastlimmad i golvet. Det andra ljusstativet är ett gammalt element på hjul. Nu mer använder vi pinnar fasttejpade på stolar…

DSC_1607-2

Karin piffar till huvudpersonen – Anne

DSC_1608-2

DSC_1601-2

På adoptions-föreståndarinnans kontor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s