Höstutställningen i Oslo

Jag och Karin har fått vår film antagen till Höstutställningen i Oslo, Norges största utställning, och det är jättekul!

Alla är välkomna att komma och se den!

Grattis! Du har inte vunnit en miljon, ÄNNU BÄTTRE, du är härmed inbjuden till Høstutstillingen i Oslo där vår leranimation, ”Let There be Light”, kommer att visas! https://www.facebook.com/lettherebelight2014
Vernissage är fredag 12 september. Vi kommer att vara där, förhoppningsvis även den svenska kungen och garanterat våra föräldrar.
Utställningen pågår mellan 13 september och 12 oktober.
Öppettider tisdag till söndag: 11.00 – 18.00. Måndagar stängt.
Hoppas att du kan komma! Med vänliga hälsningar Karin Eklund och Madelen Rensmo (Face of Madness).
Information om utställningen: http://www.hostutstillingen.no/home/

Examen i konst!

Nu är skolan över och nu har jag min bachelor examen i specialiserad konst inriktning keramik!!! Det känns väldigt bra efter allt slit och all tid jag lagt ner.

Nu har jag även flyttat från norge och Bergen och är tillbaka i sverige igen. Sommaren kommer jag ägna främst åt keramik, mina saker finns att köpa i Falkängens hantverksby, öppet alla dagar 10-18 hela sommaren. Jag kommer även vara med på Slöjdmässan i Hjo 11-13 juli, och på Larsmäss 9-10 augusti. Alla är varmt välkomna till alla eller något av de platserna! Man kan även alltid kontakta mig om man vill köpa något.

Från examensutställningen, det är min och Karins bio, där filmen visades, som syns till höger med skylten framför

Från examensutställningen, det är min och Karins bio, där filmen visades, som syns till höger med skylten framför

Halsbandskopp i Falkängen

Halsbandskopp i Falkängen

Det närmar sig

Examen närmar sig med stormsteg! All min vakna tid har jag de senaste veckorna spenderat i datalabbet med Karin för att redigera filmen, och den börjar se bra ut… Men nu ska Karin vara bortrest några dagar så jag hoppas att jag kan få lite gjort på keramiken också.

Om ni vill se uppdateringar om filmen så kan ni följa oss på facebook: www.facebook.com/lettherebelight2014

10169251_870344962991949_3806795184837258648_n

Redigering

Utställningslokal

Vår Ba-utställning, som för tillfället är inplanerad att vara den 14-18 maj, kommer att vara i denna lokal.

Utställningslokalen

Utställningslokalen

Det är en jättestor lokal (Bontelabo) med väldigt högt i tak, det ska bli kul att se vad vi studenter kan transformera den till.

Min och Karins förhoppning är att vi ska få ett ganska stort område att förfoga över och bygga en liten biosalong att visa filmen i. Det är extrem akustik i lokalen nu så vi kommer behöva jobba en hel del med vår lilla biograf för att fixa det, men det är ett senare problem.

Äntligen en uppdatering

Nu har jag fått höra att jag är dålig på att uppdatera min blogg. Och det är jag! Det är för att jag har mycket att göra samtidigt som det känns som att jag inte gör nåt nytt så det är ingen ide att lägga upp nåt här. Men jag ska försöka bli bättre!

Filmen går långsamt framåt, det är nu beslutat att jag och Karin kommer ha filmen som examensprojekt, just nu försöker vi hitta personer som kan vara röstskådespelare, så om någon känner till någon som pratar flytande engelska och bor i Bergen och kan tänka sig att vara en röst i vår stop-motionfilm så skulle vi bli glada. Mycket glada!

Och på helgerna, när det inte jobbas med filmen så försöker jag vara i keramiken och få gjort lite som går att sälja. I sommar kommer min keramik bland annat att finnas att köpa i Falkängens hantverksby. Men jag hade även tänkt vara med på några marknader så om någon har något bra tips på hantverksmarknader/-mässor eller liknande som jag kan vara med på i sommar så mottas förslag tacksamt.

Ja och så har kanske några av er märkt att jag tagit bort min butik från nätet, det är för att det är för svårt att hålla den fysiska butiken och nätbutiken uppdaterade mot varandra, men jag har inte slutat sälja saker så det är fortfarande bara att kontakta mig med förfrågningar, eller leta på mig och mina saker i sommar!

Jag har fått en drake beställd och han är på g.

Jag har fått en drake beställd och han är på g.

En bit på väg

Som jag skrivit tidigare så kommer jag och Karin att arbeta även denna termin med stopmotionfilmen, och nu har vi kommit en bit på väg! Här är lite nya foton.

Nu är vi igång igen!

Nu är vi igång igen!

Förvaring av alla saker till filmen.

Förvaring av alla saker till filmen.

Figurer under arbete!

Figurer under arbete!

Karin modellerar huvud till en ny figur.

Karin modellerar huvud till en ny figur.

Jag gör kropp och kläder till en figur.

Jag gör kropp och kläder till en figur.

Färdig!

Färdig!

Marknader över

Nu har jag varit klart på marknader för i sommar, och snart börjar skolan. 26 augusti är det dax att påbörja sista läsåret i Bergen. Första terminen är ju redan förutbestämd att ägnas åt stopmotionfilmen, och den andra är det examens arbete som gäller och jag är redan lite nervös!

Som avslutning på marknaderna kommer här ett par bilder på mitt stånd på Larsmäss. Jag ska också nämna att om man är intresserad av att besöka den fysiska butiken i Södra Folkavi utanför Örebro så är det bara att kontakta mig.

DSC_1897-2

DSC_1893-2

Marknader

För de som är intresserade av att se lite av min keramik i verkliga livet kan jag berätta att jag har keramik till försäljning i Tångeråsa under tiden då de har sommaröppet, d.v.s. 8-28 juli, kl 14-18 alla dagar. Sommaröppet i Tångeråsa.

Jag kommer även att delta på Larsmäss som är 10-11 augusti kl 11-17. Larsmäss.

Jag har redan varit på hantverksmässan i Brunskog där jag fick mycket positiv respons på främst mina muggar, så jag har hopp om att kunna sälja en del på Larsmäss.

Hoppas ni kommer dit!